CRM

 

CRM är som att borsta tänderna!

Borsta tänderna??? Ja, det är mycket bättre att göra det 1 minut 2 gånger om dagen än att borsta 1 timme i slutet på månaden!

Vi får ofta frågor om vilket säljstödssystem man skall välja. Svaret är, det beror på. Det finns flera bra system på marknaden men vissa är mera anpassade för vissa typer av försäljnings specifika behov än vad andra är. Några av de systemen vi stött på och som flera av våra kunder använder framgångsrikt är Lime PRO, Upsales och S2 och som dessutom erbjuder en väldigt bra och personlig service, snabbhet och flexibilitet. Dessa system har olika styrkor och inriktning vilket beror på vilken typ av försäljning ditt företag har, hur ser säljprocessen ut? Lundalogif har ett flertal system som är anpassade efter vilka behov du som kund har läs mer om dessa nedan! Upsales har dessutom utvecklat ett enkelt verktyg som heter Salesboard.com och som håller koll på dina pågående affärer!

Kolla gärna in dessa företag och deras lösningar, vi vet att våra kunder som arbetar med dessa företag är nöjda, ta ett möte ,med dem!

Lundalogik och LIME Pro, LIME Easy och LIME Go

Upsales och Salesboard

Gratis säljtips


Kontakta Revenue Factory

070-5340074